ІНЖЕНЕРНИЙ РОЗДІЛ

    Інженерні розділи відповідають за цивілізованість вашого майбутнього будинку: за те, щоб у ньому були гаряча вода, тепло, світло та свіже повітря.




    Які розділи називаються інженерними?


    • Проєкт опалення та вентиляції, обв'язування котла
    • Проєкт водопостачання та каналізації
    • Проєкт електропостачання, силових мереж, ВРУ, системи заземлення



    Інженерні розділи проєктної документації охоплюють усі необхідні технічні деталі та розрахунки, які використовуватимуть будівельники під час встановлення інженерних мереж. Виходячи з даних розділів, визначається повний обсяг інженерних робіт та складається графік їх виконання. Але це ще не всі причини придбання інженерного пакету:

    1. Ціна непрофесійного проєктування проявляється у незручних умовах життя. За відсутності якісної роботи над комунікаціями в будинку виникають проблеми, такі як занадто висока або низька температура в приміщеннях, погане освітлення, задуха, нестача свіжого повітря або протяги.

    2. Сучасні інженерні системи є складними конструкціями, їх створенням повинні займатися професіонали. Приватні будинки давно переросли прості розетки та водопровід – це справжні системи, більшість яких працює цілодобово.

    3. Інженерні мережі укладаються ще на етапі заливання фундаменту! Важливо розуміти, що інженери не тільки роблять розрахунки та проєктування різних комунікацій, але також визначають найкращі місця для їхнього розміщення в фундаменті. Це дозволяє правильно провести електропроводку та вентиляційні канали, а також розмістити розетки та вимикачі. Якщо ці роботи будуть проводитися пізніше, знадобиться буріння отворів у бетоні, що призведе до додаткових витрат і, можливо, погіршення міцності конструкції.

    4. Повний проєкт також надає повний контроль над процесом будівництва, дозволяючи зіставити кожен етап із запланованими діями.

    5. Разом із проєктом забудовник отримує повний список необхідних матеріалів, що допомагає скласти вичерпний кошторис без непорозуміння та надмірних витрат. Докладний проєкт дозволяє точно визначити суму, необхідну кожному етапі будівництва. В результаті при закупівлі матеріалів не буде надлишків, і всі виділені кошти будуть використані найбільш ефективно.


      ціна
      ціна залежить від проєкту
      Про те, що відбувається з вашими персональними даними на нашому сайті читайте тут.

      Якщо ви не можете відновити пароль або у вас є інші технічні складності по роботі з сайтом, повідомте про це на адресу project@z500.com.ua .

      Тепер відкрийте вашу пошту і дотримуйтесь інструкцій в листі з відновлення пароля (таке буває рідко, але цей лист може виявитися в папці "спам")

      Перевірте пошту: , Вам було відправлено лист для відновлення пароля.

      Якщо лист не прийде протягом декількох хвилин, перевірте повідомлення в папці спам.

      Чому вам варто мати обліковий запис у Z500

      • детальні креслення до проєкту
      • інформація про будівництво в районі
      • спеціальні акції
      • спостерігати за іншими будівельниками
      • контактувати з іншими користувачами
      • додати в обране
      Ми використовуємо файли cookie для збору і обробки персональних даних для правильної роботи Ваших налаштувань на сайті. Продовжуючи працювати на сайті, ви погоджуєтеся з їх використанням. Додаткову інформацію ви знайдете в політиці конфіденційності. Щоб обмежити використання cookie, натисніть тут.
      зрозуміло