Пакет "Геодезія"

Гарантія правильного розташування

Геодезичне супроводження будівництва представляє комплекс розрахунків, що забезпечує оптимальне розташування будинку на місцевості у строгій відповідності з рельєфом. Крім того, враховуючи розташування вже існуючих будівель, інженерних мереж та транспортних комунікацій.

    Архітектори та інженери ретельно аналізують рельєф, оцінюють конструктивні елементи будинку відповідно до геометричних параметрів проекту, планують прокладення інженерних надземних та підземних мереж. Саме точність цієї оцінки стане запорукою виграшного розташування самого будинку та підсобних будівель на ділянці. 

    Топозйомка, згідно з нашими юридичними нормами, слугує основою для генерального плану ділянки, який ви разом з іншими документами подаєте в місцеві органи влади для отримання будівельного паспорта. А отже топозйомка - це, в більшості випадків, обов'язковий документ, для початку будівництва.

    На сьогодні архітектурне бюро Z500 надає послуги геодезичних досліджень тільки у  Київській області.
    Вартість послуги буде залежати від віддаленості ділянки від Києва.

    ціна
    від  4 000 грн.
    Про те, що відбувається з вашими персональними даними на нашому сайті читайте тут.

    Якщо ви не можете відновити пароль або у вас є інші технічні складності по роботі з сайтом, повідомте про це на адресу project@z500.com.ua .

    Тепер відкрийте вашу пошту і дотримуйтесь інструкцій в листі з відновлення пароля (таке буває рідко, але цей лист може виявитися в папці "спам")

    Перевірте пошту: , Вам було відправлено лист для відновлення пароля.

    Якщо лист не прийде протягом декількох хвилин, перевірте повідомлення в папці спам.

    Чому вам варто мати обліковий запис у Z500

    • детальні креслення до проєкту
    • інформація про будівництво в районі
    • спеціальні акції
    • спостерігати за іншими будівельниками
    • контактувати з іншими користувачами
    • додати в обране
    Ми використовуємо файли cookie для збору і обробки персональних даних для правильної роботи Ваших налаштувань на сайті. Продовжуючи працювати на сайті, ви погоджуєтеся з їх використанням. Додаткову інформацію ви знайдете в політиці конфіденційності. Щоб обмежити використання cookie, натисніть тут.
    зрозуміло